WIE ZIJN WE

Algemeen

Waar?

Summer Bash is een online reisorganisatie gespecialiseerd in jongeren & studentenreizen. Onze maatschappelijke zetel of hoofdzetel is gevestigd in Zwijndrecht, Antwerpen maar door ons uitgebreid monitorenteam zijn we vertegenwoordigt in heel Vlaanderen, van West-Vlaanderen tot Limburg.

Waarom?

Kwalitatieve, betaalbare en veilige jongerenreizen, dat is waar wij voor staan. Voor, tijdens en na de reis garanderen we een uitstekende service want dat is waar Summer Bash zich in onderscheidt. Elke reis moet voor al onze reizigers dé belevenis zijn waar ze nog jaren over zullen praten. Net daarom zijn we enorm fier dat we een 5* recensie hebben van onze jongeren & ouders op Facebook.

Wat?

Wij zorgen voor een brede waaier aan zonovergoten vakanties, gaande van de meest populaire bestemmingen tot de kleinere badplaatsen. Zo hebben we voor ieder wat wils: naast een uniek avond- en feestprogramma bieden we tal van activiteiten en excursies aan, zo is ook cultuur & sport uitgebreid terug te vinden in ons aanbod. Summer Bash zorgt voor begeleide vakantie zowel binnen als buiten Europa en dit zonder ooit in te boeten bij de kwaliteit, betaalbaarheid en veiligheid van onze jongerenreizen. 

Partners

Summer Bash werkt exclusief samen met FUN-Reisen, een organisatie met meer dan vijftien jaar ervaring én een van de grootste spelers in de Duitse jongerenreisindustrie. De Duitse industrie staat voor velen gelijk aan degelijkheid en betrouwbaarheid en dat kunnen we alleen maar beamen. Mede dankzij FUN-Reisen kunnen we onze reizen tegen zeer betaalbare prijzen aanbieden. Ondanks deze samenwerking wordt de Belgische afdeling geleid door eigen personeel, eigen monitoren en eigen financiële middelen.

Our Crew

We zijn een zeer jong en dynamische organisatie die zich met heel het team voor 300% inzet. Dit van de eerste tot de laatste reiziger. Iedereen wordt door ons persoonlijk behandeld en wij zorgen er voor dat je zomer legendarisch wordt. 

Vind hier onze contact gegevens. 

undefined