SUNNY BEACH
The sunny way of life
overlayhome
Welkom in SUNNY BEACH

It’s the sunny way of life! Sunny Beach is gelegen aan de prachtige Bulgaarse kust van de Zwarte Zee. Zoals de naam het al doet vermoeden, staat Sunny Beach bekend voor haar vele uren zon per dag. De temperatuur loopt er gemakkelijk op tot zo’n 30 graden, maar verkoeling vind je in het kristalhelder water aan het 8km lange strand. Sunny Beach is de perfecte vakantiebestemming voor jongeren die houden van een nachtje feesten. Wil je snel weten waar de beste plekjes zijn, kies dan voor de Bar Crawl georganiseerd door jouw Summer Bash crew om meteen wegwijs te geraken op de Flowerstreet. Dankzij de Summer Bash-Partydeal krijg je gratis toegang tot alle clubs, met inbegrip van alle diverse party’s die georganiseerd worden: Foam Party’s, Neon Splash Party’s,… Nog niet genoeg gefeest? Leef je dan uit op de Tattoo Party Boat of de Beachparty. Het motto van Sunny Beach is dan ook: The party never stops!

Ons aanbod
hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Hieronder krijg je een overzicht van alles wat er is inbegrepen in jouw Summer Bash reis. Zo ben je zeker dat er nooit extra kosten worden aangerekend bovenop de getoonde prijs. De prijs dat je ziet is de prijs dat Summer Bash je garandeert voor je reis.
 • vlucht met Brussel Airlines, jetair of KLM (vliegtuigmaatschappij kan veranderen) 
 • handbagage (6kg) & ruimbagage (23kg)  
 • transfer van en naar de luchthaven/accommodatie
 • vertrek op gekozen vertrekdag 
 • vertrek/aankomst Brussels Airport (Zaventem) 
 • 7 overnachtingen in gekozen hotel/appartement 
 • maaltijdformule (logies, ontbijt, halfpension, volpension, all-inclusive) dit afhankelijk van jouw gekozen hotel 
 • welkomstmeeting 
 • begeleiding monitoren 
 • noodnummer monitoren waarop je 24/7 terecht kan met al jouw vragen/problemen 
 • alle activiteiten die door onze monitoren worden georganiseerd (met uitzondering op ons excursieaanbod) 
Afhankelijk van uw gekozen pakket zijn er sommige onderdelen wel of niet bij inbegrepen in de prijs. Standaard zit er in de reis geen verzekeringen, maaltijden tijdens het transport (heen- & terugreis) van de bestemming en eventuele toeristentaks in.
Excursies

TATTOO PARTY BOAT

29 EUR

BAR CRAWL

9 EUR

FULL MOON PARTY

13 EUR

FOAMPARTY

19 EUR

NEONSPLASH PARTY

15 EUR

FREE BAR

10 EUR

AQUAPARK

25 EUR

PARTYDEAL

25 EUR

Club partners
DISCO ORANGEDe highlight van Disco Orange is de unieke NEON SPLASH PARTY. Kleurrijk, flashy en helemaal gek is het motto van deze locatie. Naast de NEON SPLASH PARTY zijn er andere thema-avonden, zoals vuurspuwershows en andere hoogtepunten. Ook hier vind je de beste beats van internationale dj’s.
ICEBERG CLUBLaat je niet misleiden door zijn naam, want in deze club is het allesbehalve koud. Op de lekkere beats kan je niet stilstaan en krijg je het al snel warm. Goedkope prijzen en internationale top-dj’s, zodat je kan feesten tot in de vroege ochtenduren. In de outside-area met bar kan je perfect even ontspannen om daarna weer voluit te gaan. Een absolute must seen in Sunny Beach.
REVOLTIONTot in de vroege uurtjes kan je hier op hete House en Dance beats, alsook Pop en Classics dansen tot je voeten ervan branden. Een absoluut hoogtepunt is de lasershow die je niet mag missen.
DISCO HOLLISTEROverdag vind je op deze locatie de beste sushi van Sunny Beach en ’s avonds wordt de Hollister omgebouwd tot een stijlvolle feestlocatie. Must see!
DEN GLADE VIKINGDeze club is tot ver over de grenzen van Bulgarije bekend en biedt met een capaciteit van meer dan 2500 feestgangers bijna een festivalgevoel! Den glade viking is een must voor iedereen die van feesten houdt. Je hoeft je hier ook zeker niet in te houden, deze club is altijd tot één van de laatste geopend dus schud je dansbenen los tot in de vroege uurtjes!
HOLLISTERHollister is een combinatie van de twee beste dingen op vakantie, eten en feesten! Overdag kan je er de lekkerste sushi eten en 's avonds wordt Hollister omgebouwd tot een stijlvolle feestlocatie. Absoluut de moeite waard!