RIMINI
Pizza, pasta & amore in Italian style
overlayhome
Welkom in RIMINI

Pizza, Party & Amore – Rimini, de parel van de Adriatische Zee betovert gewoon iedereen. Het prachtige landschap, de perfecte locatie en de vriendelijke mentaliteit van de Italianen brengen jongeren van over de hele wereld naar deze regio. En dat is natuurlijk niet zomaar! Denk aan lekker eten, cocktails en onvergetelijke excursies naar Venetië & San Marino. De toppers van Summer Bash: een dagtocht naar Venetië waar je met een gondel kunt varen en de prachtige oude stad kunt bewonderen of liever wat winkelen in één van de kleinste staatjes van Europa, San Marino. Met het grote aanbod aan winkels vind je hier ook alle grote en bekendere merken. Deze unieke excursies mogen alvast niet ontbreken op jouw to-do-lijstje maar het maakt niet uit wat je doet, zomer '18 zal je niet snel vergeten. Ook biedt de stad je een levendig uitgaansprogramma aan, van moderne discotheken tot echte clubs met drie verdiepingen. Zo kan je elke avond op zeer uiteenlopende manieren doorbrengen en dat noemen ze feesten à la Italian Style!

Ons aanbod
hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Hieronder krijg je een overzicht van alles wat er is inbegrepen in jouw Summer Bash reis. Zo ben je zeker dat er nooit extra kosten worden aangerekend bovenop de getoonde prijs. De prijs dat je ziet is de prijs dat Summer Bash je garandeert voor je reis.
Bus
  • vervoer bus 10 dagen
  • busrit in een moderne bus met verstelbare stoelen, airco, toilet, gratis wifi en mogelijkheid om iets van drinken aan te kopen op de bus 
  • vertrek op maandagnamiddag (aankomst op dinsdag ochtend).  
  • 7 overnachtingen in gekozen hotel/appartement 
  • maaltijdformule (logies, ontbijt, halfpension, volpension, all-inclusive) afhankelijk van jouw gekozen hotel 
  • welkomstmeeting (mét welkomstdrankje) 
  • begeleiding monitoren 
  • noodnummer monitoren waarop je 24/7 terecht kan met al jouw vragen/problemen 
  • alle activiteiten die door onze monitoren worden georganiseerd (met uitzondering op ons excursieaanbod)
  • Opstaplocaties bus: Gent, Antwerpen, Hasselt, Maastricht

    

Afhankelijk van uw gekozen pakket zijn er sommige onderdelen wel of niet bij inbegrepen in de prijs. Standaard zit er in de reis geen verzekeringen, maaltijden tijdens het transport (heen- & terugreis) van de bestemming en eventuele toeristentaks in.
Excursies

VENETIË VISIT

49 EUR

SAN MARINO

15 EUR

CATAMARAN

25 EUR

AQUAFAN

25 EUR

VIP - PARTYDEAL

69 EUR

Club partners
LIFEFeest op twee verdiepingen op de beste Dance, House, R&B en Hip-Hop beats en geniet van de stijlvolle sfeer met een hoge flirtfactor. The Life Club is een van de meest populaire clubs in Rimini en is tijdens het zomerseizoen steeds druk bezocht. Resident DJ Thomas Agostini, bekend tot ver buiten de grenzen van Rimini, draait er de hele nacht voor je. Speciale thema-avonden, zoals Neon- en Bacardiparty’s staan op het programma. Summer Bash kent er alles van!
ALTROMONDO STUDIOSDe beste en grootste discotheek met zotte lasershows en de beste platen van Rimini. Hier wacht iedere week de grootste indoor Foam Party van Italië op je – dit evenement mag je onder geen omstandigheden missen! DJ Antoine of Hardwell nemen hier regelmatig plaats achter de draaitafel, maak het zelf mee!
CARNABYDe veteraan onder de clubs van Rimini, Carnaby, biedt met zijn drie verdiepingen al decennia lang non-stop party’s aan. Barkeeper Mirko mixt zijn beroemde cocktails en longdrinks zodat jij kan blijven feesten tot in de vroege uurtjes! Speciaal aanbevelingen van Summer Bash zijn de beroemde Yellow Nights, waarbij de hele club geel kleurt. Verder beschikt de Carnaby Club over een eigen strand & het restaurant Yummy.
COPACABANA CLUBCopacabana club ligt centraal gelegen tussen de hotels. Hier komen geregeld enkele top namen van DJ’s. Met zijn 3 verdiepingen is Copacabana een echte must om te gaan feesten.
STILLS Stills Pub is de ideale pub om je avond rustig in te zetten. Je kan hier één van de beste hamburgers en steaks eten van Rimini. Is dit niet de perfecte combinatie om je feestavond te starten?
PETER PANPeter Pan Club is onze absoluut nummer 1 in Rimini. Deze discotheek staat bekend om zijn open air party’s. Altijd al eens in de open air willen feesten? Zorg dan dat je zeker aanwezig bent!
SHOOTERSShooters is een typisch Hollandse bar in het centrum van Rimini. Met Shooters vind je ook jouw favoriete apreskimuziek in Rimini. Dit is alvast één van de plaatsen die niet mag ontbreken op een kroegentocht!